آشپزیعمومیمطالب جالبویژه

طرز تهیه خورش به جا افتاده و بسیار خوشمزه

خورش به

یکی از غذاهای رسمی و خوشمزه پاییزی، خورش به می باشد که طعمی عالی دارد. با توجه به اینکه در پخت ین خورش از به و آلو استفاده شده است و شکر نیز اضافه شده است، باعث شده که یکی از خوشمزه ترین خورش های ایرانی باشد و بسیار طرفدار داشته باشد.

طرز تهیه خورشت به اصفهانی

مواد لازم برای تهیه خورشت به

  • گوشت گوسفندی 400 گرم
  • پیاز متوسط یک عدد
  • به 300 گرم
  • آلو خورشتی 10 الی 12 عدد
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • آبلیمو یک قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده یک دوم پیمانه
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک ، فلفل , پودر سیر و دارچین به میزان دلخواه

خورش به

آموزش درست کردن خورشت به

در ابتدا گوشت را خرد می کنیم و به اندازه که نه خیلی قرمه ای شود و نه خیلی قیمه ای، در واققع کوشت را لقه ای خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم تا حدی که آب گوشت گرفته بشود و گوشت به جلزو ولز بیفتد.

سپس پیارهایی را که داشتیم از قبل به صورت خلالی خرد می کنیم و تفت هم می دهیم تا طلایی و یا عسلی شود و به گوشت اضافه به همراه پودر سیر و فلفل سیاه اضافه می کنیم تا بوی زهم گوشت گرفته شود و به همراه گوشت تفت داده شود.

بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد و با پیاز تفت خورد کمی به آن زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم تا به پخت بهتر گوشت کمک کند و طعم گوشت بهتر شود.

سپس 1 لیتر آب به ظرف گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم تا 1 ساعت بپزدو در آخر این زمان پخت دارچین و رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت دادیم به آب گوشت اضافه می کنیم.

سپس به بهی که پوست آن را گرفتیم و به صورت حبه قندی درشت تکه تکه کرده بودیم و به کمی آبلیمو آغشته می کنیم تا رنگ به سیاه نشود را داخل بقیه مواد اضافه می کنیم و هم میزنیم و همزمان با آلو خورشتی را داخل خورشت می ریزیم.

اگر آلوها نرم و تازه بود نیاز نیست از قبل خیس بخورد ولی اگر قدیمی و سفت باشد یکی دو ساعت قبل از ریختن در خورشت آن را داخل آب خیس دهید.

سپس یک قاشق شکر را اضافه می کنیم که ریختن شکر هم سلیقه ای سات اگر مایل هستید طعم غذا ترش باشد می توانید از ریختن شکر صرف نظر کنید و در آخر زعفران دم کرده را اضافه می کنیم که عطر غذا را فوق العاده می کنید.

بعد از نیم ساعت خورشت به خوشمزه و خوش عطر آماده است و نباید بیشتر از این تایم بپزد چون به له می شود. خورشت به اصفهانی ما آماده است و می توانید آن را در وعده نهار و شام به همراه برنج میل کنید.

طرز تهیه خورش ساک غذای محلی و خوشمزه گلستان

طرز تهیه خورش نخود فرنگی

طرز تهیه خورش بروکلی

طرز تهیه خورش به جا افتاده و بسیار خوشمزه
طرز تهیه خورش به جا افتاده و بسیار خوشمزه
طرز تهیه خورش به جا افتاده و بسیار خوشمزه
طرز تهیه خورش به جا افتاده و بسیار خوشمزه
طرز تهیه خورش به جا افتاده و بسیار خوشمزه

(1) طرز تهیه خورش به جا افتاده و بسیار خوشمزه
طرز تهیه خورش به جا افتاده و بسیار خوشمزه


(2) خورش به طرز تهیه خورش به با نکات
خورش به طرز تهیه خورش به با نکات کامل و ضروری


(3) طرز تهیه خورش به آلو مجلسی و اصول پخت
طرز تهیه خورش به آلو مجلسی و اصول پخت خورش به آلو مجله تصویر زندگی


(4) طرز تهیه خورش به خوشمزه و جا افتاده
طرز تهیه خورش به خوشمزه و جا افتاده - مجله اینترنتی هارپی


(5) آموزش طرز تهیه خورش قیمه مجلسی جا افتاده و خوشمزه مثل نذری
1242016 آموزش آشپزی و دستور پخت خورشت قیمه سیب زمینی جا افتاده و خوشمزه. روش تهیه خورش قیمه خوشمزه. برای تهیه قیمه مجلسی ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه یا زودپز تفت دهید.


(6) خورشت مرغ - طرز تهیه خورشت مرغ آبدار و جا افتاده ایران کوک
خورشت مرغ آبدار جا افتاده و خوشمزه یک وعده غذای عالی برای وسط هفته است. این غذای کامل بسیار هم مقوی است. در ضمن آب خورشت مرغ باعث میشود غذا زیر دندان نرم تر و مطبوع تر باشد. البته مقدار آب خورش بستگی به سلیقه شما دارد.


(7) 3 طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی به روغن افتاده با گوشت قلقلی
1182018 یادتان باشد خورش فسنجان جا افتاده و خوشمزه کم آب و غلیظ است. منظور از اردک یا مرغابی نوع پرنده و شکاری آن است. طرز تهیه فسنجان با گوشت ماهیچه هم به همین ترتیب مرسوم است.


(8) طرز تهیه خورش گوجه سبز مازندرانی خوشمزه
طرز تهیه خورش گوجه سبز مازندرانی خوشمزه و مجلسی جا افتاده


(9) راز و رمز تهیه خورشت قیمه جا افتاده ستاره
سپس به وسیله چنگال چند سوراخ داخل آنها ایجاد کنید و 20 دقیقه به پایان پخت لیمو عمانی و زعفران دم کشیده را به خورشت بیفزایید و نمک خورشت را تست کنید و اجازه دهید تا کاملا جا افتاده شود.


(10) چطور خورش به با مرغ درست کنم طرز
چطور خورش به با مرغ درست کنم طرز تهیه خورشت به برای 6 الی 8 نفر پاموه تغذیه و سلامت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 2 =

دکمه بازگشت به بالا